Venteliste/prøvetime/fortrydelse

Venteliste
Hvis du får tildelt en plads fra ventelisten, modtager du en mail fra gymnastikforeningen. Du skal herefter gå ind på “Min Side“. Når du er logget ind, kan du se hvilke hold, du har fået plads på og færdiggøre tilmeldingen.

Prøvetime uden tilmelding
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et hold er noget for dig, er du meget velkommen til at deltage i en prøvetime. Du skal dog gøre dig klart, at såfremt holdet er fuldtegnet inden sæsonstart, mister du muligheden for at tilmelde dig på holdet.

Prøvetime efter tilmelding og betaling
Fuld kontingent retur ved fortrydelse og tilbagemelding straks efter 1. træningsaften
Du har den mulighed at tilmelde dig et hold samt betale on-line og møde op til første træning. Hvis du konstaterer, at holdet ikke et noget for dig, kan du dagen efter første træningsaften sende en mail til bestyrelsen via aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com med information om navn samt hold. Vi tilbagefører herefter kontingentet til den konto, som kontingentet er betalt fra.

Fortrydelse senere end dagen efter 1. træningsaften
Hvis du efter anden eller tredje træningsaften fortryder og ønsker at framelde dig holdet, beder vi dig senest dagen efter 3. træningsaften sende mail til aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com med oplysning om navn, hold og kontonummer. Vi betaler herefter kontingent retur fratrukket et administrationsgebyr på kr. 200,-.

Fortrydelse senere end ovennævnte giver ingen ret til tilbagebetaling af kontingent.

Skriv til os

51904583