Sponsor – OK støt klubben

Støt AIA-Tranbjerg Gymnastik, hver gang du tanker.
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte AIA-Tranbjerg Gymnastik, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter AIA-Tranbjerg Gymnastik med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får AIA-Tranbjerg Gymnastik en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort her. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte AIA-Tranbjerg Gymnastik og så sørger de for at ændre det. Eller login ind her med NemID, vælg Min OK profil og Min sponsorklub og herefter vælger du AIA-Tranbjerg Gymnastik.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El.

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker her.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Se mere om det hele i denne lille reklamefilm.

Vi håber, at du vil støtte AIA-Tranbjerg Gymnastik via OK.

Skriv til os

51904583