Handelsbetingelser

Herunder finder du AIA-Tranbjerg Gymnastikafdelings generelle handelsbetingelser.

Online tilmelding
På www.aiatranbjerg-gymnastik.dk kan du tilmelde en eller flere personer til en eller flere af Gymnastikafdelingens aktiviteter.

Kontroller din tilmelding
For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine indtastede oplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte aktiviteter. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mail-adresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mail-kvittering, er korrekt.

Betaling og priser
Betalingen for din online tilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Kontingentet er momsfrit, jævnfør dansk lovgivning om amatøridræt. Holdpriser finder du her på hjemmesiden under Holdtilmelding.

Produktansvar, forstydelsesret og refundering
I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet har udbyderen, som er AIA-Tranbjerg Gymnastikafdeling, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jvf. Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Dog kan man, hvis man fortryder tilmelding til et hold, fremsende en mail til bestyrelsen senest dagen efter første træningsgang med navn, hold og bankkontonr. Herefter tilbagebetales det fulde kontingent. Fortryder man efter 2. eller 3. træningsgang fremsendes også mail til bestyrelsen, og kontingent tilbagebetales dog fratrukket 200 kr i administrationsgebyr. Ved fortrydelse senere end 3. træningsgang frafalder retten til tilbagebetaling af kontingent.

Persondata
Som følge af den nye EU-lovgivning har vi opdateret vores privatlivspolitik. Den er gjort overskuelig for dig og imødekommer de nye juridiske krav i forbindelse med EU’s persondataforordning (GDPR).

Opdateringerne handler bl.a. om:

  • Hvornår og hvordan vi anvender dine personoplysninger
  • Dine rettigheder og kontrol over egne personoplysninger

Du kan læse hele privatlivspolitiken ved at klikke her.
AIA-Tranbjerg Gymnastikafdeling indhenter kun oplysninger til at ekspedere din tilmelding til en eller flere aktiviteter, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem medlemmet og foreningen. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Det er sikkert at benytte online tilmelding
Betalingssystemet er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.
Betalingmodulet varetages af www.quickpay.dk Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.

Betalingsmuligheder
Når du tilmelder dig en aktivitet, kan du betale med Dankort eller eDankort. Du kan ikke anvende Mastercard.

Forbehold for fejl og mangler
AIA-Tranbjerg tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og aktivitetsbeskrivelser.

Udsendte mails og markedsføring
AIA-Tranbjerg Gymnastikafdeling indhenter kun oplysninger til at ekspedere din tilmelding til en eller flere aktiviteter, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem medlemmet og foreningen. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Når du giver os din mailadresse, giver du samtidig AIA-Tranbjerg Gymnastik tilladelse til at sende mails vedrørende eventuelle træningsaflysninger, kommende aktiviteter i foreningen samt nyheder, der måtte have din interesse.

Hvis du senere ønsker at slette din mail og dermed undgå ovennævnte mails, kan du logge ind på “Min Side“.

Billeder
AIA-Tranbjerg Gymnastikafdeling tager holdbilleder af alle hold, der deltager i Forårsopvisningen på Grønløkke. Holdbillederne kan efterfølgende købes af alle gymnaster og vil også blive hængt op i klubhuset. Vi tager også situationsbilleder til opvisninger og andre foreningsarrangementer. Billederne offentliggøres bl.a. på hjemmesiden og sociale medier som Facebook og Instagram. Såfremt du ikke ønsker at få dit barn med på holdbilledet, eller at der bliver offentliggjort situationsbilleder af dit barn på hjemmesiden, sociale medier eller lignende, skal du sende en mail til aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com.

Flere oplysninger
Du kan finde flere oplysninger om betaling over internettet her.

Kontakt os
Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com

Skriv til os

51904583